natúr színes ragasztandó vinyl vízálló

Parafa padlóburkolatok

4VASS Cork Parafa Bt.

A jobb oldalon találnak gombokat a gyors navigáláshoz!

Parafa padlóburkolatok

Cégünk legkeresettebb terméke a parafa padlóburkolatok széles családja.

Hogy MIÉRT

Mert otthonunkban általában a legnagyobb és leggyakrabban használt felület a padló felülete, amely ha megfelelő minőségű, igen nagy komfortérzetet okoz nemcsak a nyári, hanem a téli időszakban is.

Az általunk forgalmazott padlóburkolatok csaknem mindegyike tartalmaz - legalább - parafa szigetelő réteget, mely anyag tulajdonságait itt tekinthetik meg.

Az oldalunkon található klikkes parafa padlóburkolat, ragasztandó parafa padlóburkolat, színes parafa padlóburkolat, vinyl padlóburkolat, illetve vízálló padlóburkolat is.

Miért parafa?

A legfontosabb pozitívumai a parafa és a parafa tartalmú burkolatoknak a kiváló hő- és zajszigetelésből adódnak; mind a nyári kánikulában, mind a téli hidegben érezhező jótékony hatásuk.

A burkolatok padlófűtés esetén is alkalmazhatóak, a hőszigetelő hatás miatt később melegszik fel a helyiség, és emiatt később is hűl le.

Kevesebb elkoptatott zokni a téli hidegben?
Hőszigetelő melegburkolat.

Kevesebb „trombitaszóló” és elhasznált zsebkendő?
Természetes és antiallergén.

Éjszakai/nappali „randi” a hűtőnél… a szülők/gyerekek nélkül?
Rugalmas és hangszigetelő.

A könnyen tisztítható és rugalmas parafa padlóburkolatok válasza:
IGEN.

Burkolat típusok

Fektetésüket, lerakásukat tekintve a burkolatok lehetnek klikkes burkolatok, illetve ragasztott (ragasztandó) burkolatok.

A klikkes parafa burkolatok általában vastagabbak és már gyárilag felületkezeltek (lakkozottak), valamint lerakásuk is egyszerűbb, ellentétben a ragasztandó burkolatokkal, amelyek 4mm vastagok és lerakás után felületkezelést, lakkozást igényelnek, valamint lerakásukhoz is szakértelem és gyakorlat szükséges, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Mindkét burkolattípus lerakásához azonban elengedhetetlen a sima, pormentes, vízszintes padló.

Parafa padló.. hová?

A parafa burkolatok - felhasználási területüket tekintve - nemcsak a lakás bármelyik helyiségébe - a hálószobától a fürdőszobáig -, hanem közintézmények, irodák, óvodák, könyvtárak burkolására is kiválóan alkalmasak.

Mindehhez természetesen megfelelő felületkezelés, lakkozás szükséges, ami védi a padlóburkolatot a mindennapi sérülésektől.

Forgalmazott termékeink között található lakossági- és közületi használathoz megfelelő, gyárilag előlakkozott burkolat is.

Ragasztás, lakkozás, ápolás

A padlóburkolatok ragasztásához, felületkezeléséhez és tisztításához ajánlott segédanyagokat is megtalálják a kínálatunkban, úgymint vízbázisú, oldószermentes parafa kontakt ragasztót, parketta- illetve PVC ragasztót, egy- illetve kétkomponensű lakkot, valamint különféle tisztítószereket a burkolatok tisztításához és ápolásához.

A parafa és a fa természetes anyag, ezért árnyalati és rajzolatbeli eltéréseket tapasztalhat a felületeken.
A parafa a napfény hatására világosodik, míg a többi fa faj sötétedik.

A burkolatokat a lerakás előtt legalább 48 órán keresztül hagyja szobahőmérsékleten a csomagolásban.A dobozokat, csomagokat vízszintes helyzetben kell szállítani és tárolni.

Burkolataink, termékeink lerakása. felhasználása előtt ellenőrizze, hogy nincs-e rajtuk látható hiba, vagy sérülés. Ha bármilyen hibát észlel, lépjen velünk kapcsolatba.